Tags

Relaterede artikler

Del dette

17 gode børnebøger til undervisning og frilæsning – gratis!

I hele februar er der fri læsning på www.gratisbørnebøger.dk, og der er 17 titler at vælge imellem fra syv af landets mest læste forfattere. Ebøgerne kan læses gratis på computer, iPad eller smartphone.

17 nye klassesæt – inkl. to af årets Orlanominerede bøger

Med lidt planlægning kan du bruge de 17 bøger aktivt i undervisningen som klassesæt. Der er meget at vælge mellem og en hel måned til at læse løs. Hent en print-selv-plakat på https://gratisborneboger.wordpress.com/downloads/, hæng den op i klassen, og så er det bare: Skan og læs løs!

To års læsning kan vindes

Læser eleverne ikke i skoleferierne, mister de et par måneders læsetræning hvert år. Ved at læse i ferierne kan eleverne vinde et til to års læsetræning ultimo 9. klasse.

Læs af lyst!

Børn elsker at læse, men de vil læse af lyst og selv vælge bøgerne. Spænding, humor, alvor. Letlæsning, selvlæsning, højtlæsning. www.gratisbørnebøger.dktilbyder noget for enhver smag.

Sig det videre

Del gerne denne nyhed med dit faglige netværk på facebook, twitter, intranet m.m. Læselyst-projektetgratisbørnebøger.dker ikke-kommercielt og afhængig af din støtte.

Forfatterne bag: 

Ebøgerne påwww.gratisbørnebøger.dktilbydes gratis af forfatterne Benni Bødker, Henrik Einspor, Jan Kjær, Ellen Holmboe, Emil Blichfeldt, Bo Skjoldborg og Morten Dürr.